Konzultáció / Dolgozz velem!

Milyen konstrukcióban dolgozhatunk együtt?

Szálláshelyek részére:


I. Személyes konzultáció (3 óra)

Találkozz velem és beszéljük át a szálláshelyed aktuális helyzetét, mondd el a problémáidat és megtaláljuk közösen a megoldást. Személyre szabott ajánlatot adok a szálláshely vendégszámának növeléséhez, a szállásközvetítők kihagyásával. Jelenleg ez a szolgáltatás online érhető el. 


II. Szállodai Marketing Program (6 hónap)

Dolgozzunk együtt fél éven át! Ez alatt az idő alatt a szálláshelyen megbízott személyt megtanítom azokra a dolgokra, amelyek szükségesek a leghatékonyabb működéshez. A fél év során olyan alapvető dolgokkal foglalkozunk, mint például a fix költség és a fedezeti pont meghatározása, az árazás felülvizsgálata, az online jelenlét elemzése, a social media profilok kezelése, foglalás ösztönzés, az aktív vendégszerző tevékenységek eredményességének felülvizsgálata, stb.


III. Sikerdíjas megbízás (határozatlan idejű)

Eleged van abból, hogy a sales & marketing munkák díja magas és az eredményeket nem tudod megfelelően mérni vagy legrosszabb esetben az eredmények elmaradnak? Szeretnél csak az elvégzett munka eredménye alapján fizetni a szolgáltatásért? Semmi akadálya! Dolgozzunk együtt sikerdíj ellenében, melynek részleteiről egyeztessünk. Díja: az összes értékesített szoba értékének 11%-a.

Fürdők részére:

Online kommunikáció (közösségi média kezelés – Facebook-Instagram-TikTok-YouTube), Google fiók kezelése: Google Business fiók, Analytics, Ads.


Ha bármelyik konstrukcióban szeretnél velem dolgozni, töltsd ki az alábbi adatlapot és hamarosan jelentkezem: